Aquesta és la política de privacitat de la Passions l'Origen del Pa. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta poítica de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.

Passions l'Origen del Pa

Passions l'Origen del Pa és un comercio inscrito al registre mercantil amb les següents dades:

Nom: Passions l'Origen del Pa
Adreça: C/ de Prat de la Riba, 16.
43700 El Vendrell
Adreça de correu electrònic (assumptes de privadesa): [email protected]

Aquesta política de privacitat t’afecta?

Aquesta política de privacitat t’afecta si has entrat en contacte amb nosaltres, ja sigui amb un contacte associat amb nosaltres, com a treballador d’una entitat amb la que tenim una relació contractual, com a subscriptor del nostre butlletí, com a visitant de les nostres pàgines web, o per qualsevol altre canal amb el qual hagis contactat amb nosaltres (per correu electrònic, red social, telèfon, esdeveniments, etc.).

Les teves dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: mitjançant la nostras xarxas socials, per correu electrònic, per telèfon, per fax, per assistència a un esdeveniment, mitjançant galetes o altres tecnologies per rastrejar visitants als nostres llocs web, a través de la comunicació de proveïdors o socis, mitjançant un formulari als nostres llocs web o per qualsevol altre mitjà.

Quines dades personals teves processem?

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable (i) que ens proporcioni voluntariament (p. ex. a través dels nostres formularis del nostre web), (ii) que recollim de la teva assitència als nostres esdeveniments o visites al nostre lloc web (s).

En el context de les nostres activitats comercials i per proporcionar-te un bon servei i millorar els nostres serveis sempre que sigui possible, podrem processar les dades personals següents: el teu nom, el teu correu electrònic, l’organització a la qual treballes, el títol del lloc de treball, la teva adreça personal, el teu teléfon, la teva preferència d’idioma, les dades financeres, les dades relacionades amb el compte bancari o la informació de la targeta de crèdit.

Amb quina finalitat processem les teves dades personals?

Processem les teves dades personals amb diferents propòsits:

Per poder oferir els millors serveis possibles en el nostre domini. Això també ens permet identificar-te i contactar-te directament en relació amb las tevas sol·licituds o compres, en cas que fos necessari.

Utilitzem les teves dades personals per mantenir i construir relacions a llarg termini i per executar el contracte que puguem tenir. Utilitzem les teves dades personals per respondre a les teves consultes, per complir les teves sol·licituds i / o per enviar-te informació administrativa.

Les teves dades personals es poden utilitzar per complir la normativa aplicable. També és poden utilitzar per respondre a sol·licituds o reclamacions de les autoritats públiques i governamentals, incloses les autoritats públiques i governamentals fora del teu país de residència, o per protegir els nostres drets, privacitat, seguretat o propietat i / o les nostres entitats.

Podem utilitzar les teves dades personals per enviar-te missatges promocionals, màrqueting, informació sobre la nostre comunitat i altra informació que et pugui ser d’interès.

Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

Passions l'Origen del Pa complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que:

 • només seran processades de forma legítima, justa i transparent en relació amb els titulars de noms registrats i altres dades (“legalitat, equitat i transparència”);
 • només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processarà de cap manera incompatible amb aquest propòsit (“limitació de propòsit”);
 • ser adequat, rellevant i no excessiu en relació amb els propòsits per als quals es processen (“minimització de dades”);
 • ser precís i si cal, mantenir-se actualitzat, segons correspongui als propòsits pels quals estan processats (“precisió”);
 • no es mantingui en un formulari que permeti identificar el titular del nom registrat i altres subjectes de dades per més temps del que sigui necessari per a les finalitats permeses (“limitació d’emmagatzematge”); i
 • ser processat de manera que garanteixi la seguretat adequada de les dades personals, inclosa la protecció contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, destrucció o dany accidental, utilitzant mesures tècniques o organitzatives (“integritat i confidencialitat”) adequades.

Qui té accés a les teves dades personals?

Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de Passions l'Origen del Pa que les hagi de tractar.

A quina base legal processem les teves dades personals?

Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

 • El processament pot ser necessari per complir amb les nostres obligacions legals com a registre o com a administradors de dades.
 • El processament pot ser necessari per a l'execució del contracte amb nosaltres.
 • El processament és necessari per a la protecció dels nostres interessos legítims i en particular: els interessos econòmics, comercials i financers, la continuïtat comercial, la seguretat i la confidencialitat de la informació i productes dels clients i la seguretat de la infraestructura digital i física.
 • El processament es pot basar en el consentiment que has proporcionat en relació amb les activitats de Passions l'Origen del Pa.

Amb qui compartim les teves dades personals?

Mai no venem les teves dades personals a ningú. En la mesura que la llei aplicable ho permeti, les teves dades personals podran ser divulgades a les següents parts:

 • Proveïdors técnics de suport i emmagatzematge: Per tal de garantir el bon funcionament de la web, hem d'emmagatzemar i fer còpies de seguretat de totes les dades de registre, incloses les teves dades personals.
 • Tercers: Les teves dades personals poden ser divulgades a tercers incloses les autoritats governamentals per motius legítims.
 • Auditors: Per garantir que les nostres operacions comercials es valoren correctament, els auditors poden tenir accés a les teves dades personals.

Quan compartim les teves dades personals, procurem instruir als destinataris quan sigui possible processar les teves dades personals d'acord amb les nostres instruccions.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Tret que la teva sol·licitud es consideri excessiva o sense fonament, pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

 • Tens el dret de demanar informació sobre les teves dades personals.
 • Tens el dret de demanar una còpia de totes les teves dades en un format estàndard.
 • Tens el dret de modificar o corregir les teves dades personals si estan malament.
 • Tens el dret a sol·licitar la restricció de certes activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • Tens el dret a oposar-te a determinades activitats de processament.
 • Tens el dret a retirar el teu consentiment.
 • Tens el dret a que les teves dades personals s’esborrin en determinades circumstàncies.
 • Pots exercir qualsevol dels teus drets realitzant i enviant el nostre formulari de contacte en línia.
 • A més, tens el dret a presentar una reclamació a l'autoritat de supervisió local, quan consideris que el processament de les teves dades personals no compleix la legislació aplicable.

On i quant de temps conservem les teves dades personals?

Les teves dades personals s'emmagatzemen tant de forma electrònica com manual, de manera interna i per tercers. Emmagatzemem les teves dades personals d'un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es processen les teves dades personals. Aquest període de retenció es diferencia segons el tipus de dades personals processades, el propòsit del processament i altres factors.

Pots sol·licitar la baixa de totes les teves dades mitja el formulari de contacte

Quines mesures de seguretat es prenen per salvaguardar les teves dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les teves dades personals i altres dades contra l'accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s'emmagatzemi de forma segura i demanem als nostres proveïdors de serveis que apliquin les mesures de seguretat adequades.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu els nostres llocs web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o utilitzem galetes.

Contacte amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta política de privacitat o si vols exercir algun dels teus drets mencionats més amunt, contacta amb nosaltres a través de [email protected]